Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

5 AVANTATGES DE VIURE EN UNA CASA DE POBLE

09-04-2019

DESCOBREIX TOTS ELS BENEFICIS DE MUDAR-TE A UNA CASA DE POBLE


T'agradaria viure en una casa de poble? Cada vegada hi ha més famílies disposades a viure fora de les ciutats on treballen amb la motivació de trobar un lloc còmode, tranquil i lluny de l'estrès. En un poble la vida transcorre al seu ritme, sense presses i sobretot, lluny de tanta contaminació. Avui t'expliquem alguns dels avantatges d'escapar de la rutina de la ciutat per descobrir una vida més relaxada.

1- Viure més relaxat.

No hi ha embussos a les carreteres, ni sorolls ensordidors. Aprens a viure a un pas més tranquil. Ningú té pressa i els dies avancen amb normalitat, sense problemes al transport públic o aglomeracions als carrers.

2- Mar o muntanya.

Decidir on vols comprar una casa de poble dependrà de l'entorn que prefereixis; hi ha poblacions a prop de la platja i altres envoltades de natura. En un entorn rural gaudiràs de les activitats a l'aire lliure, sentiràs l'oxigen més net als teus pulmons i et trobaràs en un lloc ple de boscos amb fauna i flora autòctones. La costa és una destinació una mica més turística, però si no pots viure sense la brisa marina i t'encanta gaudir de casa teva a l'estiu, també és una magnífica opció.

3- Comerç local i gastronomia pròpia.

A cada localitat trobaràs alguna cosa que la fa autèntica, especial i única. Aquests dos elements són els pilars principals de les poblacions; amb una bona cultura culinària i un comerç divers, la teva vida fora de la ciutat serà plena i entretinguda. A qui no li agrada descobrir plats nous o productes artesans de la millor qualitat?

4- Tradicions populars.

Viure en una casa de poble implica conèixer les festivitats de la localitat. Si tens fills, és una forma divertida d'integrar-los amb els nens de la zona. Colles castelleres, sardanes catalanes, "ball de bastons" ... Catalunya té un bon nombre de tradicions en les seves localitats, algunes més curioses que altres, però totes molt entretingudes.

5- Nuclis d'interès amb història.

Les poblacions solen tenir un nucli antic, on hi ha l'església amb el campanar, l'ajuntament, i a vegades, algun castell centenari. Viure en un poble medieval és un veritable privilegi, perquè també pots aprendre sobre la seva història.

6- Tracte proper entre els habitants.

És possible que la teva casa de poble tingui veïns; en els pobles tothom es coneix, aquesta és una de les característiques que els diferencia de les ciutats. La comunicació amb els habitants és molt més fàcil i per tant, integrar-te no és complicat.

Les segones residències solen estar en pobles o al camp; ¿Per què no comprar una casa de poble com a primer habitatge? Gaudeix cada dia del silenci, la calma i els elements característics que fan la vida en una casa de poble molt més plena i suportable.