Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

5 CLAUS PER A PREPARAR LA TEVA CASA EN VENDA PER A LES VISITES

16-09-2019

MILLORA LA PRESENTACIÓ LA TEVA CASA EN VENDA... ¡I VEN-LA!

Vols vendre la teva torre - casa, masia, casa de poble, o masia - casa de camp? En aquest article et facilitem 5 consells molt eficaços que t'ajudaran a accelerar el procés de venda, sense necessitat de realitzar massa canvis en l'habitatge. Prepara la teva casa en venda per a rebre visites i ven-la més ràpid! T'interessa? Continua llegint!

PER QUÈ PREPARAR L'HABITATGE PER A REBRE VISITES?

Quan es tracta de vendre un immoble, la preparació és clau per a realçar les seves característiques i limitar la possibilitat de patir retallades en el preu final, que moltes vegades són causats per descuidar detalls senzills de solucionar. És molt important millorar el seu aspecte durant el procés de venda, amb la finalitat de preparar la propietat en venda per a ser vista pels futurs compradors (in-situ), o pels usuaris que naveguen pels portals immobiliaris d'Internet. L'objectiu és realçar el seu potencial i donar una primera impressió magnífica.

CLAUS PER A UNA BONA PREPARACIÓ DE LA CASA EN VENDA

1- Despersonalitza l'habitatge abans d'ensenyar-lo

El propòsit d'ensenyar una casa en venda és el d'ajudar o animar als futurs compradors a veure-s'hi vivint. Si la torre - casa, masia, casa de poble, o masia - casa de camp compta amb detalls decoratius a les parets o els sòls, o si les fotografies de la família estan pertot arreu, les visites no aconseguiran sentir-se a la seva llar, sinó a la d'una altra persona; provocant cert rebuig a l'hora d'efectuar la compra. Has de despersonalitzar les habitacions per tal d'evitar la sensació que algú ja ha estat o està vivint en la propietat.

2- Posar ordre i neteja

Quan rebis visites a la teva casa en venda, aquesta ha d'estar ben neta i ordenada amb la finalitat de donar una bona imatge dels seus interiors i no restar amplitud a les habitacions. Cal tenir en compte la importància de l'ordre de la llar, perquè a través d'aquest, podem transmetre sensacions molt positives a les visites.

3- Eliminar l'excés de mobles

Un pas molt important per a la preparació del teu immoble en venda és reduir el “soroll” a les habitacions petites (on solen produir-se acumulacions de mobiliari o objectes), eliminant l'inutilitzable o distribuint els mobles de forma minimalista, simple i que doni sentit a l'habitació.

Si la teva casa en venda disposa d'alguna habitació reduïda, no cometis l'error d'utilitzar-la com a traster; les visites rebran una mala impressió, entenent que la propietat compta amb espais no útils o poc aprofitables.

4- Aprofitar cada estada

Tenint en compte el punt anterior, és molt important aprofitar tot l'espai de l'habitatge, fins i tot les habitacions petites, com ja hem indicat; que poden condicionar-se com vestidor, saleta d'estar, zona de jocs… La bona distribució de l'espai és imprescindible, distribueix bé i assigna un propòsit a totes les estades; pots millorar-les cobrint els sòls amb paviments vinílics adhesius, per exemple, i pintar les parets de blanc per a crear un efecte de major amplitud, una opció interessant i econòmica que també pot aplicar-se durant la despersonalització de la propietat en venda.

5- Llista per a entrar a viure

Els teus futurs compradors estan buscant una llar on viure; per això qualsevol desperfecte pot ser motiu d'una sol·licitud de retallada en el preu final. Gràcies a l'indiscutible valor afegit que brindarà aquesta posada a punt en la teva propietat en venda, captaràs l'atenció dels compradors molt més ràpid, exposant el teu habitatge en el seu màxim esplendor i incrementant les possibilitats de venda al millor preu.Fotos: Freepik