Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

6 CONSELLS PER MANTENIR L'ORDRE DE LA LLAR DESPRÉS DE LES VACANCES

10-09-2019

APRÈN A MANTENIR L'ORDRE DE LA LLAR TOT L'ANY

Després de les vacances, poc temps queda per a organitzar bé les nostres cases; ocupem la major part del dia amb la jornada laboral, i mantenir l'ordre de la llar es torna una tasca més complicada. No obstant això, només és necessari dedicar-hi uns minuts al dia per a aconseguir l'equilibri perfecte en cada habitació. Descobreix alguns consells útils en aquest article!

1- La importància de l'ordre

Sabies que mantenir l'ordre de la teva torre - casa, masia, casa de poble, o masia - casa de camp t'ajudarà a veure-ho tot amb més optimisme? El desordre pot produir estrès i ansietat; pot causar dificultats per a la concentració i fins i tot, influir negativament en la convivència amb altres persones. D'altra banda, una llar ordenada i neta suposa viure en un entorn saludable i equilibrat.

2- Organització abans d'anar a dormir

Comença la teva rutina de neteja a la nit, abans de dormir. Organitza la roba de l'endemà, deixa llista la cuina per al desdejuni, netejant bé les superfícies i la vaixella; posa ordre en les zones comunes com el saló, el bany o el menjador, i prepara la teva llar per a començar un nou dia.

3- Ordre de la llar al matí

Si esmorzes a casa, no oblidis deixar-ho tot recollit i ben net, després. Tan important és mantenir l'ordre de la llar a la nit com al matí, abans de sortir; al final del dia, trobaràs la teva torre - casa, masia, casa de poble, o masia - casa de camp ben organitzada i podràs descansar.

4- Intenta no acumular

Un error molt comú en moltes llars és l'acumulació d'objectes en un determinat punt de la casa, per exemple, damunt de taules auxiliars, cadires, prestatgeries o, fins i tot, en habitacions petites. Si distribueixes els objectes progressivament, eliminaràs l'acumulació i desapareixeran aquests focus de desordre distribuïts per l'habitatge.

5- La bugada

Aquesta és una tasca que comporta una mica més de temps, no obstant això, hi ha una manera de fer-la més suportable. Quan la roba ja estigui eixuta, despenja les peces una a una, i doblega-les a mesura que vagis recollint-les; d'aquesta forma avançaràs molt més ràpid i tenir a punt la bugada mai més serà un problema.

6- Una zona a fons cada setmana


A ningú li agrada fer "maratons de neteja" els caps de setmana; una solució molt útil i interessant, és organitzar i netejar una habitació de la teva torre - casa, masia, casa de poble, o masia - casa de camp de forma progressiva, cada setmana. Per exemple, una setmana la sala d'estar, la següent la cuina, i així successivament. D'aquesta forma, la teva llar estarà sempre neta, ordenada i en bones condicions.

S'acaben les vacances, torna la rutina i mantenir l'ordre de la llar es torna una tasca més complicada, no obstant això, si vols que la teva torre - casa, masia, casa de poble, o masia - casa de camp llueixi tot l'any, segueix els consells d'aquests articles i organitza adequadament cada habitació sense esforç.