Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

COM TRANSFORMAR EL TEU HABITATGE EN SMART HOME?

09-05-2019

GAUDEIX DELS AVANTATGES QUE T'OFEREIX UNA SMART HOME AL TEU HABITATGE

La tecnologia cada vegada està més present a  les nostres vides, tant que ara mateix ja existeixen cases intel·ligents que permeten programar infinitat d'accions quotidianes a la llar, com per exemple, el tancament de portes automàtic o a distància, que les llums s'encenguin quan passem, i fins i tot, que la teva nevera t'avisi quan un aliment s'està acabant. Aquestes són anomenades “Smart Home”, llars domotitzades llestes per fer més pràctic i eficient el teu habitatge. En aquest article et donem les claus per a transformar la teva casa de poble, masia, torre - casa o masia - casa de camp en una d'elles.

Què necessites perquè el teu habitatge sigui una bona “Smart Home”?

Molts dels dispositius i electrodomèstics de les cases de poble, masies, torres - cases i masies - cases de camp intel·ligents requereixen de connexió a Internet, ja que normalment són controlats a través d'una APP instal·lada en dispositius com “Smart Phones” o tauletes; per tant, és imprescindible disposar d'una xarxa Wi-Fi per a controlar totes les zones de la teva casa amb tan sols diversos clics.


Bàsics per a automatitzar la teva llar

Una vegada establerta la connexió necessària, caldrà determinar quins són els electrodomèstics i aparells electrònics adequats per a domotitzar la teva llar. Alguns dels més essencials són:

Porta d'entrada: pots controlar l'entrada de la teva casa de poble, masia, torre - casa o masia - casa de camp des d'una aplicació mòbil. Instal·lant un aparell de bloqueig automàtic a l'interior de la porta, podràs bloquejar-la i desbloquejar-la de forma senzilla i des de qualsevol lloc. Has sortit sense tancar la porta? Ja no serà un problema.

Il·luminació intel·ligent: T'imagines entrar en una habitació i que s'il·lumini sense tocar l'interruptor? Aquesta és una de les característiques bàsiques d'una Smart Home; pots programar la il·luminació en l'APP perquè s'encenguin les llums en passar o controlar-les de forma remota.

Climatització: Una opció interessant i molt pràctica és la de regular la temperatura de la teva llar en qualsevol moment, estiguis on estiguis, a més de poder revisar i controlar el consum diari d'electricitat. Ideal quan fa fred i vols trobar càlid l'interior de la teva casa.

Frigorífic: Existeixen frigorífics capacitats per a escanejar els aliments que col·loques en el seu interior per a portar un inventari i avisar-te quan s'acaben. Aquests són molt útils a l'hora de planificar la llista de la compra. A més, alguns són molt complets i et permeten crear post-its digitals amb recordatoris, controlar la temperatura de les begudes i fins i tot regular el seu consum d'energia.

La figura de la “Smart Home” és el futur dels habitatges actuals, ja que cada vegada hi ha més persones que se sumen a aquesta iniciativa tan innovadora i pràctica. Gaudeix dels avantatges de l'automatització de la teva casa de poble, masia, torre - casa o masia - casa de camp, viu més còmode i controla i gestiona totes les zones de la teva llar fàcilment i des de qualsevol lloc.