Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

FOTOGRAFIA I FILMACIÓ AÈRIA

DRONE AERIAL PERSPECTIVES

Fincas COS, la importància de la qualitat

El món ha canviat i la tecnologia avança a passos de gegant. FINQUES COS està a l'avantguarda de les noves tecnologies. Per això, disposem dels nostres propis equips de fotografia i de filmació aèria amb resolució 4K.

Gràcies a aquesta tecnologia, oferim als nostres clients potencials una nova perspectiva per veure les propietats. A més, obtenim unes imatges innovadores i impactants, que permeten veure les propietats íntegrament. Oferirem detalls impossibles d'apreciar des de terra ferma, des d'una posició fins fa poc impensable. Gràcies a la inversió en aquests mitjans realitzada per la nostra firma, aquesta innovació tecnològica està a l'abast de tots els nostres clients.

L'ús de les imatges aèries que obtindrem ajudarà a comprendre millor la seva propietat, a identificar l'entorn, les rutes d'accés, els detalls ... Una de les millors eines de màrqueting que hi ha a l'hora de presentar i promocionar el seu habitatge, en un entorn molt competitiu com és el mercat immobiliari.

Aquest servei és gratuït per als nostres clients i està disponible per a aquelles propietats que permetin l'ús legal d'aquests mitjans.

iimatges masies amb drone Contacti amb nosaltres i aconseguirem una nova perspectiva de la seva propietat. FINQUES COS +34 93 363 35 00 o info@fincascos.com