Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Immobiliària Fincas Cos

HOMES & ESTATES

40 ANYS LIDERANT SECTOR

Fincas Cos és la companyia líder a Catalunya en la comercialització de masies, cases de poble, finques rústiques, castells i propietats singulars, algunes d'elles autèntiques joies arquitectòniques, situades tant en l'entorn rural, com a la mateixa ciutat de Barcelona. Fundada el 1977 per José María Cos, la nostra companyia aporta una experiència dilatada i una reputació sòlida en el coneixement del mercat. Realitzem una gestió única i personalitzada per a cadascun dels nostres clients. Fruit de 40 anys de treball en el sector, la nostra firma gaudeix del màxim prestigi i reconeixement a escala nacional i internacional.

TOTA CATALUNYA

Comptem amb una àmplia cartera de propietats exclusives a tot el territori català i a la ciutat de Barcelona.propietats rurals Catalunya

EXPERIÈNCIA

El nostre equip està format per professionals experts del sector repartits per tota la geografia catalana, multilingües, amb dilatada experiència i un coneixement exhaustiu del mercat, proporcionant un servei de màxima qualitat als nostres clients.

ESPECIALITZACIÓ

No som una companyia generalista, a Fincas Cos estem especialitzats a vendre propietats singulars, diferents, fora del que pugui trobar en una immobiliària convencional.

COMPROMÍS

Proporcionem un ampli ventall de serveis. Disposem del nostre propi bufet jurídic i d'un servei d'arquitectura i decoració, així com d'una dilatada experiència en l'execució de projectes de rehabilitació.

CLIENTS INTERNACIONALS

Els nostres clients són nacionals i internacionals, procedents d'Europa, el continent Americà, els països àrabs, Rússia, Índia, Xina... A més, disposem de convenis amb immobiliàries de tot el món per promocionar els nostres productes.

DIFUSIÓ INTERNACIONAL

El nostre departament de comunicació, realitza una difusió de les propietats a nivell nacional i internacional, publicant cadascuna d'elles en gairebé tots els països del món.

RECONEIXEMENT

La nostra firma gaudeix del màxim reconeixement a escala nacional i internacional.


Contacti amb nosaltres. FINCAS COS - +34 93 363 35 00 -  info@fincascos.com