Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

PER QUÈ CONTRACTAR UNA ASSEGURANÇA PER LA LLAR?

16-05-2019

LA IMPORTÀNCIA DE L'ASSEGURANÇA PER LA LLAR 


Ets propietari d'una torre - casa, masia, casa de poble, o masia - casa de camp? Un immoble és un bé material en el qual s'inverteix en tots els sentits, tant en forma de capital com d'esforç. La majoria de famílies decideixen hipotecar-se durant anys amb per tal de poder construir la seva vida a la llar somiada. Què passaria si per un fet inesperat el teu habitatge es malmetés? Descobreix la importància de contractar una assegurança per la llar i protegeix-la des del primer dia.


És obligatori contractar una assegurança de llar?

A Espanya, si el teu habitatge no està hipotecat, no estàs obligat a contractar-ne una, no obstant això, és aconsellable per a tothom que vulgui protegir el seu bé immoble davant qualsevol situació. D'altra banda, en cas que la teva entitat financera et concedeixi una hipoteca per a comprar un habitatge, sí que requerirà que contractis una assegurança per la llar, amb la finalitat de garantir que qualsevol mal en l'immoble estarà cobert mentre es mantingui el deute.

Cobertures essencials

Les cobertures essencials de l'assegurança de llar de la teva torre - casa, masia, casa de poble, o masia - casa de camp protegeixen la teva llar i els seus elements davant situacions que poden ocórrer en qualsevol moment i sense previ avís.

- Cobertura de continent: concerneix els elements que formen l'estructura de l'habitatge com les teulades, parets, sòls, garatges en (habitatges unifamiliars), etc. A més, aquesta assegurança també s'ocupa d'altres desperfectes com les avaries de les canonades, reparacions de la caldera, aigua, gas, xarxa elèctrica i telefònica, calefacció o canvis de panys.

- Cobertura de contingut: concerneix el mobiliari, que també queda protegit; amb aquest concepte s'engloben els mobles, equips tecnològics (ordinadors, equips de música…), electrodomèstics, decoració, menjar, roba i els objectes de valor (joies, obres d'art…).

- Cobertura de responsabilitat civil: Aquesta cobertura és una de les més importants; s'ocupa de compensar a tercers davant la possibilitat d'haver estat danyats de manera involuntària a causa nostra o dels familiars que resideixen en el mateix habitatge, a partir d'un fet succeït directa o indirectament en la nostra llar (caigudes per rajoles fetes fallida, inundacions o incendis per accident que afecten d'alguna forma als veïns, etc.).

Protegeix la teva casa davant possibles riscos de la llar 

L'assegurança per la llar és molt important perquè t'empara davant les situacions inesperades. Imagina que una aixeta es queda oberta durant la nit i l'endemà et trobes amb una inundació a casa, o que cuinant salta una espurna del foc i provoca un incendi sobtat. Encara que tots posem atenció a aquests incidents, és possible que passin i provoquin desperfectes a la teva torre - casa, masia, casa de poble, o masia - casa de camp en la qual has invertit tant. Gràcies a l'assegurança per la llar podràs reposar allò que ha estat malmès i fins i tot ser compensat econòmicament. A més, aquesta assegurança també s'ocupa d'altres desperfectes com les avaries a les canonades, reparacions de la caldera o canvis de panys.

Protegeix la teva torre - casa, masia, casa de poble, o masia - casa de camp amb una assegurança per la llar i viu el dia a dia més tranquil, sabent que estaràs sempre cobert i protegit.