Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

¿POR QUÉ COMPRAR UNA MASÍA EN PLENA NATURALEZA?

07-06-2019

DESCOBREIX ELS BENEFICIS DE VIURE A UNA MASIA EN PLENA NATURALESA

Com t'explicàvem a l'article “5 avantatges de viure en una masia - casa de camp”, viure en calma és una de les motivacions d'aquells qui decideixen deixar enrere la vida de ciutat. Avui t'expliquem els beneficis de comprar una masia en plena natura i què en pots aprendre d'aquesta relaxant experiència.

¿Per què comprar una  masia en plena natura?

T'agrada estar en contacte amb la naturalesa? T'encantaria deixar la vida a la ciutat i gaudir de major tranquil·litat? Comprar una casa rural aïllada és una opció molt encertada. Descobriràs una altra forma de viure, diferent, relaxada i única. Hi ha molt a aprendre al camp i a la muntanya, els plaers que envolten aquest entorn faran el teu dia a dia ple i molt més feliç.

Gaudir de les petites coses

Al matí, respirar l'aire pur dels boscos t'omplirà d'alè per a començar un nou dia a la teva masia en plena natura o masia - casa de camp. Esmorzar escoltant el cant dels ocells, llegir sota un arbre o asseure's a gaudir d'extraordinaris paisatges, són algunes de les petites coses que aprendràs a valorar molt més.
 


Aprendre a conrear el teu propi aliment

Una masia en plena natura, pot disposar d'àmplies extensions de terreny per al cultiu; una oportunitat perfecta per a aprendre a produir el teu propi aliment, molt útil, no només per a proveir-se d'aliments ecològics, sinó també per a estalviar en viatges amb cotxe al poble més pròxim. La vinya i les oliveres són el cultiu més típic i comercialitzat de Catalunya, pots conrear-los si les condicions de les terres són adequades i iniciar el teu propi negoci d'olis o vins. 

Descobrir el cel estrellat cada nit

A la ciutat, la contaminació ennuvola les nits, impedint als seus habitants veure totes les estrelles del cel; al camp i a la muntanya és més clar i deixa al descobert un mar d'estrelles espectacular. Un fenomen diari fascinant amb què pots aprendre a observar, identificar constel·lacions, planetes i fins i tot estrelles fugaces. Aquest és un dels regals més bells de la naturalesa i que pots gaudir en una masia en plena natura. 

Tenir animals de granja

Si disposes de magatzems agrícoles, corrals, quadres o galliners, podràs fer passejos a cavall, començar a produir aliments com la llet i els ous ecològics o generar altres recursos com la llana de les ovelles. Tenir animals de granja és una oportunitat per no haver de dependre de tercers per aconseguir el teu propi aliment.   

Ser més ecològic i estalviador

Algunes masies en plena natura no disposen d'aigua corrent, a canvi solen tenir pous propis, basses d'aigua, deus o cisternes, per la qual cosa s'ha de ser pràctic i no malgastar els recursos, contribuint així a preservar el medi ambient. Col·locar plaques fotovoltaiques o fonts d'energia eòlica, són alternatives per a aprofitar els recursos de la naturalesa. En una masia en plena natura o una masia - casa de camp, cal aprofitar tot el possible els recursos naturals amb la finalitat de no perjudicar l'entorn.

Comprar una masia en plena natura o una masia - casa de camp, és una opció molt encertada, beneficiosa per a la teva salut i plena d'experiències reconfortants.


Fotografia: Foto de flor creado por freepik - www.freepik.es