Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

RENDIBILITZAR EL TEU SEGON HABITATGE LLOGANT-LO

06-05-2019

APRÈN A RENDIBILITZAR EL TEU SEGON HABITATGE Al MÀXIM


Ets propietari de dos immobles? Durant les èpoques de bon temps moltes famílies es traslladen a la seva casa de poble o a la seva masia - casa de camp, on poden gaudir de major tranquil·litat. No obstant això, altres propietaris es decanten per una altra opció molt interessant: llogar la seva residència addicional per a obtenir beneficis extra. Vols començar a rendibilitzar el teu segon habitatge llogant-lo? En aquest article et donem alguns consells.

LA ZONA

És molt important conèixer bé la ubicació de la teva casa de poble o la de la teva masia - casa de camp. Com millor sigui el seu entorn més possibilitats haurà de llogar-la. Per exemple, un aspecte a destacar és si es troba en un lloc natural, envoltat de vegetació o si està en una localitat emblemàtica; aquestes dades poden ser un gran reclam per despertar l'interès de futurs inquilins.

A QUIN PREU LLOGAR?

És imprescindible ser coherent a l'hora de fixar un preu de lloguer per al teu segon habitatge. És molt aconsellable que comparis els preus de lloguer dels immobles de la zona per a definir el preu mínim i el màxim. Com millor sigui la teva oferta més interès mostraran els inquilins i amb major rapidesa obtindràs els beneficis.

DETALLS A TENIR EN COMPTE

Si el teu immoble es troba en bon estat, aconseguiràs un major reclam per a ocupar-lo. Intenta millorar els possibles desperfectes abans de posar-lo en lloguer, per exemple, pinta les parets de nou, comprova l'aïllament de les finestres i les portes i no descartis fer una reforma si desitges incrementar encara més el seu atractiu.

TEMPORALITAT DEL CONTRACTE

Hi ha moltes opcions interessants a l'hora de llogar, segons quant i com vulguis rendibilitzar el teu segon habitatge. Pots llogar la teva casa de poble o la teva masia - casa de camp durant la setmana, mentre et trobes en la teva residència habitual, també pots oferir-la per mesos, una pràctica molt habitual, sobretot en èpoques estivals o festivitats de llarga durada com a Setmana Santa; els caps de setmana; o fins i tot de forma indefinida, una manera molt eficaç de mantenir en bon estat la teva segona residència si no pots visitar-la de forma habitual.

Has pensat a començar a rendibilitzar el teu segon habitatge llogant-lo? Mantingues el teu immoble sempre en bon estat i rep uns ingressos addicionals de forma periòdica. Una opció molt interessant i cada dia més freqüent.

Font fotografia: Foto de negocios creado por freepik - www.freepik.es