Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

RENOVI LA SEVA PROPIETAT

THE BESPOKE DESIGN & CONSTRUCTION MANAGEMENT

CREEM I DISSENYEM EL SEU SOMNI SENSE CAP TIPUS DE COMPLICACIÓ


A FINCAS COS hem ajudat a dissenyar i crear algunes de les propietats més boniques de Catalunya. Des del nostre departament d'Arquitectura i Disseny oferim un servei integral per donar resposta a totes les necessitats del client, des del principi fins al final.

Reformar una propietat singular no es pot deixar en mans de qualsevol. Hi ha molts detalls que requereixen ser controlats i supervisats per evitar errors d'execució, ja que poden incórrer en grans problemes, com importants sobrecostos o danys irreversibles.

Estarem sempre al seu costat, vetllant pels seus interessos i tindrà una participació activa en totes les fases del projecte. Buscarem la solució òptima que l'ajudi a estalviar temps i diners.

Coneixem als proveïdors més altament qualificats Per això, podem ajudar-lo i recomanar-li, d’acord amb les seves necessitats, als millors professionals en cada etapa del projecte. Negociarem per vostè i aconseguirem els millors preus.

Controlarem el projecte i ens assegurarem en tot moment la qualitat del producte final.

ARQUITECTURA - DISSENY & PROJECT MANAGEMENT

El seu somni és el més important per a nosaltres. L’ajudarem a definir tots els criteris per a executar el projecte de la forma més eficient i econòmica.

projectes masies Catalunya

SELECCIONAREM L'EQUIP

Tots els nostres col·laboradors ja han treballat prèviament amb nosaltres i han estat seleccionats per oferir una gran qualitat professional, serietat i compromís amb els nostres clients.

LLICÈNCIES D'OBRES

Els nostres serveis legals s'encarregaran de sol·licitar la llicència i tots els permisos necessaris a l'ajuntament.

SELECCIÓ DE MATERIALS I ACABATS

Col·laborem amb les millors marques del mercat. Li recomanarem i l’ ajudarem a triar els millors materials per al projecte, l'informarem de tots els avantatges i inconvenients, li aconseguirem importants descomptes i farem un seguiment detallat de tot el procés.

MOBILIARI I IL·LUMINACIÓ

Tenim accés a les millors firmes nacionals i internacionals de mobiliari i il·luminació. El nostre equip d'interiorisme l'ajudarà a seleccionar els dissenys que millor s'adaptin a l'estil del seu projecte. Aconseguirem importants descomptes sobre el preu de venda.

A més, treballem amb els millors fusters i ebenistes que poden realitzar el seu mobiliari a mida.

CONTROL D'OBRA

Realitzarem en tot moment un seguiment de l'obra, coordinarem a tots els professionals i controlarem periòdicament l'execució i la qualitat dels acabats.


CONTROL DE COSTOS

Controlarem de forma exhaustiva i en tot moment els costos del projecte, evitant així sobre costos i imprevistos finals.


TODA CATALUNYA

Venem propietats a tot Catalunya, per la qual cosa podem proporcionar-li els millors industrials locals.


PRESSUPOST

Els nostres treballs estan adaptats a qualsevol pressupost i a les necessitats dels nostres clients. Des d'una simple reforma d'un bany o cuina fins a la més complexa obra. Aconseguirem preus sense competència.

Estalviï temps i diners contractant els nostres serveis, consulti’ns sense compromís i amb la màxima brevetat possible rebrà un pressupost ajustat. FINCAS COS DESIGN & CONSTRUCTION MANAGEMENT 93 363 35 00 projectmanagement@fincascos.com