Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

VENDER UNA MASÍA MÁS RÁPIDO GRACIAS A LA FOTOGRAFÍA AÉREA

26-08-2019

LA FOTOGRAFIA AÈRIA, UNA OPCIÓ INNOVADORA PER VENDRE UNA MASIA

Tens una casa de poble, casa de camp o masia en venda amb molt de terreny o que es troba en una localització de característiques singulars? T'agradaria cridar l'atenció dels compradors i rebre més sol·licituds de compra? Descobreix en aquest article, per què la fotografia aèria és una opció extraordinària per vendre una masia, casa de camp o casa de poble més ràpid.

1- INNOVACIÓ

La fotografia aèria, així com la filmació aèria, són avui el resultat de la innovació tecnològica, que avança a gran velocitat i permet millorar la percepció del nostre entorn de manera exponencial, traslladant al possible comprador fins a la finca, pràcticament com si es trobés “in-situ”. Amb aquesta nova tecnologia fotogràfica és molt més fàcil transmetre sensacions, com la tranquil·litat que es percep a la propietat o la fascinació de descobrir l'entorn natural que envolta la casa de poblecasa de campmasia en venda, per exemple.

2- MILLOR QUALITAT D'IMATGE

La utilització de la fotografia aèria, suposa un avantatge competitiu a l'hora de vendre una masia més ràpid, ja que la qualitat d'imatge que presenta és molt elevada; ofereix una magnífica resolució 4K, que permet reflectir a les imatges tots els detalls de manera nítida i ben definida.

3- VISIÓ PANORÀMICA DE LA FINCA

Gràcies a l'excel·lent qualitat d'imatge i la capacitat de fotografiar i filmar a gran alçada, la fotografia aèria permet mostrar una casa de camp, casa de poble o masia en venda o qualsevol altra finca rústica, des de diferents angles i perspectives; descobrint al possible comprador, llocs que abans eren inaccessibles o poc visibles a les imatges convencionals.

4- ACONSEGUEIX L'ATENCIÓ DELS COMPRADORS

Per  vendre una masia, casa de camp o casa de poble més ràpid, cal cridar l'atenció, oferir una experiència de venda que vagi més enllà del sistema convencional; emprar la fotografia aèria o la filmació aèria brinda la possibilitat al venedor d'oferir un “tour de 360º” als seus possibles compradors, que sentiran gran confiança, en ser capaços de descobrir en primera persona, tot allò que els ofereix la magnífica propietat en venda.

Les noves tecnologies faciliten les tasques més complicades, com la venda d'una finca rústica, per exemple. Ofereixen una visió diferent i emocionant del món en el qual vivim. A Fincas Cos estem a l'avantguarda de les noves tecnologies; per això oferim a tots els nostres clients, un servei de FOTOGRAFIA I FILMACIÓ AÈRIA, totalment gratuït.


Fotografía 1: Designed by freepic.diller / Freepik
Fotografía 2: Ref. 38703
Fotografía 3: Ref. 38256
Fotografía 4: Ref. 37977
Fotografía 5: Ref. 35075
Fotografía 6: Ref. 39051
Fotografía 7: Ref. 37977