Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

VENGUI LA SEVA PROPIETAT

PROGRAM MADE TO MEASURE

Finca Cos, 40 ANYS VENENT IL·LUSIÓ · L'AJUDEM A VENDRE CASA SEVA

La venda d'una propietat és una tasca molt complexa i requereix comptar amb els millors professionals per evitar problemes.

Fincas Cos és la companyia líder en la comercialització de Masies, Masies, Cases de poble, finques rústiques, Castells i propietats singulars, algunes d'elles autèntiques joies arquitectòniques, situades a l'entorn rural oa la ciutat de Barcelona

Creiem que potser siguem la millor ajuda que pot trobar. Per això, li donem 9 raons per confiar en nosaltres:

1. Sabem el que volen els nostres clients

40 anys d'experiència ens han permès tenir una clara visió del que volen els compradors potencials: mides, tipus, localitzacions ... i una infinitat de detalls per saber quin seria el client objectiu al que hem de dirigir la venda de la seva propietat, tant per vendre una masia o casa de poble, com per vendre finques rústiques o cases de camp.

2. Sabem descobrir el potencial ocult

Som experts en veure on els altres no veuen. Per molt dolent que sigui l'estat o la ubicació d'una finca, el nostre equip comercial i de comunicació és capaç de veure el que altres no poden veure (ni arribar a imaginar) i convertir les debilitats en fortaleses a l'hora de vendre una masia o una altra propietat rústica.

3. Sabem quin és valor real

Els nostres equip d'assessors està format per experts de la zona amb una dilatada experiència, el que ens permet tenir una visió detallada del mercat immobiliari local, els preus i l'evolució que aquests puguin experimentar.

Sabem quin és el preu de venda real. Som clars, precisos i no prometem impossibles. No ens agrada fer perdre el temps i, per aquest motiu, anem a aconseguir el preu màxim per a la venda de la seva propietat.

4. Som una empresa familiar

Tenim nom tradicional. No som cap franquícia, ni masterfranquicia, ni res per l'estil. Tampoc tenim nom anglosaxó, realtor ni real estate ni res semblant. Però tenim tanta experiència que no els necessitem.

Som autèntics, diferents, únics i tenim una altra visió del mercat immobiliari. La nostra vocació de servei és mimar la seva propietat des del primer moment. Per això, tenim cura de tots els detalls i li garantim que tindrà un tracte directe i personalitzat. En altres paraules, li farem un vestit a mida.

5.Podem comprar la seva propietat

Quan haguem visitat la seva propietat i considerem que compleix amb tots els elements d'una Propietat Finca Cos, en cas que ho necessiti, podem presentar una oferta d'adquisició directa.

6. Podem ajudar-te a reformar abans de vendre

Si creu que cal reformar la propietat abans de posar-la a la venda, podem ajudar a gestionar la reforma. Aconseguirem els millors professionals als millors preus, l'assessorarem en tots els detalls i, fins i tot, podem finançar l'obra.

7. Ajudem a cuidar tots els detalls

Sabem el que el client espera trobar. Presentar la propietat de forma correcta ajuda a vendre abans. Per això, l'assessorarem en tots els detalls que ha de cuidar per evitar perdre la venda d'una masia, casa de poble o finca rústica.

8. Sabem el que el client espera trobar

No som una signatura generalista. En Fincas Cos estem especialitzats en vendre propietats singulars, diferents, fora del que pot trobar en una immobiliària convencional. El que per a uns altres serien propietats difícils de vendre, per a nosaltres no tenen cap complicació.

9. Sabem com vendre

En Fincas Cos treballem de forma directa i disposem del millor servei professional. Sabem com vendre una propietat de forma ràpida i al preu correcte. Per a nosaltres no és cap secret. Ens avalen 40 anys venent propietats a tot Catalunya

Què farem?

 • Realitzarem un reportatge fotogràfic professional.
 • Si la propietat ho permet, el nostre equip professional de filmació aèria amb Drone realitzarà fotografies i vídeos professionals (link a Fotografia filmació aèria)
 • Editarem un catàleg.
 • La propietat passarà a ser visible per a clients nacionals i internacionals.
 • Tenim convenis amb immobiliàries a nivell europeu, continent americà, països àrabs, Índia i Xina.
 • La propietat apareixerà en mitjans impresos, en gairebé tots els mitjans online nacionals i apareixerà també publicada en portals de gairebé tots els països del món, estant disponible per a milers de clients potencials.
 • Tots els clients de la nostra base de dades estaran informats de la venda de la seva propietat.
 • Ensenyarem la seva propietat qualsevol dia de la setmana, inclosos els dissabtes i diumenges.
 • Programarem visites a la seva propietat de forma immediata.
 • Estarà informat en tot moment de l'evolució de la venda.
 • Disposarà d'assessorament legal gratuït per part del nostre servei jurídic. .

Ompli aquest formulari i de forma immediata ens posarem en contacte o, si ho prefereix, contacti amb nosaltres al +34 93 363 35 00 o a info@fincascos.com

 • Dades personals

 • Dades de la propietat