Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

NECESSITA UNA VALORACIÓ OFICIAL?

VALUATION SERVICE

Fincas Cos

Aprofiti la nostra experiència, prestigi i lideratge en el mercat per treure el màxim profit de la seva valoració, tant si vol vendre una masia o una altra propietat, comprar-la o es troba en una altra situació.

El nostre departament de Valoracions té l'objectiu d'ajudar a valorar la seva propietat de manera més eficient, tenint en compte no només la seva situació actual, sinó també el seu potencial futur.

Podem emetre peritatges judicials, valoracions i informes immobiliaris oficials. Un dictamen de FINQUES COS és una garantia d'èxit en el mercat immobiliari.

Vol comprar una propietat?

Visitarem la propietat, realitzarem una avaluació exhaustiva de la mateixa i emetrem el nostre dictamen. D'aquesta manera, tindrà tots els elements necessaris per a poder valorar la seva adquisició.

valoració propietat rústica

Ha rebut una herència i no en sap el valor real?

Analitzarem totes les propietats heretades, així com la seva situació urbanística i legal i la situació dels arrendataris, en cas que n'hi hagi. A més, rebrà un informe exhaustiu sobre el preu de mercat.

Si necessita més ajuda, el nostre SERVEI LEGAL, pot acompanyar-lo en tot el procés.

Es troba en un procediment judicial i necessita una valoració?

Podem ajudar-lo. Visitarem els béns en litigi, emetrem el nostre informe i el nostre pèrit judicial l'acompanyarà en tot el procés. A més, en cas que sigui necessari, assistirà al judici.

Com a companyia referent en el sector rústic a Catalunya, el nostre peritatge gaudeix de més prestigi que el de qualsevol altre perit que pugui contractar.

Contacti amb nosaltres. Podem ajudar-lo.

Per contractar els nostres serveis, faciliti'ns les seves dades de personals, així com la informació bàsica de l'element o elements a valorar i de forma immediata el nostre departament de valoracions es posarà en contacte amb vostè. Li donarà un pressupost ajustat i fixarà dia i hora per realitzar la visita. O si ho prefereix, contacti directament amb nosaltres per telèfon: +34 93 363 35 00 o mitjançant el correu electrònic valoraciones@fincascos.com

Ompli aquest formulari i de forma immediata ens posarem en contacte amb vostè:

  • Dades personals

  • C
  • Dades de la propietat